Communication Linge Ferry Terminal by Knut Hjeltnes

25 April of 2014 by

Architects: Knut Hjeltnes
Location: Valldal, Norway
Year: 2010
Photographs: Jiri Havran

From the architect.

The project is part of the National Tourist Route program. A tiny little ferry terminal providing waiting room and restrooms for the travelers situated on an existing fundament.

The bay windows of the waiting room give the ones waiting complete control over the arrival of the ferry and the line of cars as well as an unobstructed view of the fjord.

10 fruit trees are planted to establish a little park. The restrooms are in prefabricated concrete and the waiting room in oak and steel.

Communication Linge Ferry Terminal / Knut Hjeltnes originally appeared on ArchDaily, the most visited architecture website on 24 Apr 2014.send to Twitter | Share on Facebook | What do you think about this?

Exterior-lounge-area-950x633

Previous:

Insanely Powerful Design: Black Desert Mansion in Yucca Valley

img_5_1398247710_b53408b423834d8fd2d1aaecc26ad37b

Next:

Sanitas Studio emulates ocean journey through Baan San Kraam in Thailand

You may also like

Post a new comment

fourteen − two =