Landmarked Four Seasons restaurant must not be changed, NYC landmarks commission rules

21 May of 2015 by

The interior of the Four Seasons restaurant, a vision of Modernist elegance with its French walnut paneling and white marble pool of bubbling water, should not be changed, New York City’s Landmarks Preservation Commission decided […].
The decision was a setback to Aby J. Rosen, the owner of the Seagram Building, which is home to the restaurant. Mr. Rosen had proposed what he characterized as minor changes to the interior that was designed by Ludwig Mies van der Rohe and Philip Johnson in 1958.Phyllis Lambert — part of the group of architects passionately opposing Rosen’s revamp plans and personally interwoven with the history of the Seagram Building like no one else — penned this Op-Ed in the New York Times last week: Save New York’s Four Seasons.

m5yxcyxv5xetp1q4

Previous:

New York & London ranked highest in 2015 Global Cities Index

7bozjq5p0yrhc4ey

Next:

Frank Gehry Awarded Getty Medal For "Changing the Course of Architecture"

You may also like

Post a new comment

eighteen − 1 =