Schmidt Hammer Lassen Wins Competition for New Student Center and Library in China

18 May of 2016 by

© Beauty & The Bit

Schmidt Hammer Lassen Architects has been awarded first prize in the competition to design the Student Center and Library for the Wenzhou-Kean University in Wenzhou, China. Set on 500 acres of land in a rural mountainous region, the 25,000 square meter project will provide learning and living space for 8,500 students.

Wenzhou-Kean University is…
Keep reading on ArchDaily

paul-riddle_alison-brooks_housing-crisis_venice-architecture-biennale-2016_dezeen_1.jpg

Previous:

Seven key topics for the Venice Architecture Biennale 2016

valeria-house-luciano-kruk-maria-victoria-besonias-buenos-aries-argentina-residential-architecture-forest-trees-rural-concrete_dezeen_sq3.jpg

Next:

Luciano Kruk and María Victoria Besonías nestle exposed concrete holiday home in forest glade

You may also like

Post a new comment

one × two =